Nieuws

Het gaat om wat we doen.

STADSPARTIJ-Beemster Polder Partij presenteert het verkiezingsprogramma

Ruim 7 weken voor de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad op 24 november presenteert STADSPARTIJ-Beemster Polder Partij het verkiezingsprogramma. De titel van het programma is: ‘Het gaat om wat we doen’. Praktische no nonsense politiek, doen wat goed is voor de inwoners van Purmerend en Beemster en de nieuwe gemeente Purmerend, dat is wat het programma kenmerkt.

Het heeft naast een samenvatting een inhoudelijke verdieping.
‘Goed valt te lezen hoe wij stad en platteland bij elkaar brengen en zo het beste willen bereiken voor alle inwoners, verenigingen, instanties en bedrijven.’ Zo laten lijstaanvoerders Coen Lageveen en Barbara Jonk in een reactie weten.

Het programma kwam tot stand in een innige samenwerking tussen de leden van beide partijen. De beide voorzitters van de partijen Mart Bakker en Ernst Ankersmit kijken dan ook met tevredenheid op dit proces terug.  ‘Het is een document waar we ook na de verkiezingen goed mee kunnen werken. Al werkende hebben de culturen van stad en platteland elkaar goed leren kennen, ook dat is mooi meegenomen’. Aldus de voorzitters van de partijen.

Het programma bevat een inleiding en 20 speerpunten waarin tot uitdrukking komt dat de mening van de inwoners het belangrijkste is voor STADSPARTIJ-Beemster Polder Partij. Het besef dat Purmerend in reuzesprongen bezig is een middelgrote gemeente te worden, met binnenkort meer dan 100.000 inwoners, klinkt erin door.

Lijstaanvoerders Coen Lageveen en Barbara Jonk gaan, met als leidraad dit programma, met vertrouwen de verkiezingen in.

Het programma is te lezen op www.Stadspartijpurmerend.nl