Nieuws

Erny dank voor je jarenlange inzet voor de BPP.

Na jarenlange inzet door Beemsterlinge Erny van der Kleut voor onze website (waarbij zij ook diverse andere websites beheerde en natuurlijk bekend van haar Beemster Bengel) hebben wij besloten een nieuwe website op te zetten. Dit om klaar te zijn voor de verkiezingen van november 2021. Het moment waarop Purmerend en Beemster naar de stembus gaat om de nieuwe gemeenteraad van de nieuwe gemeente te kiezen, PURMEREND.

Wij hebben hierin samenwerking gevonden met Sjaak Martens, oud Beemsterling en nog zeker met Beemster verbonden. Hij heeft de basis van de website opgezet. (een groot deel van de basis was over te nemen van de site die Erny had opgezet) Deze website geeft ons de mogelijkheid deze grotendeels zelf te beheren en door te linken naar facebook en twitter. Hiermee willen wij u aankomende periode informeren over standpunten die langskomen in de agenda van de gemeenteraad. Maar zeker ook weer nieuwsbrieven uit laten gaan met uitleg hoe wij zaken zien. Dit hebben we tijdens de aanloop van de verkiezingen van 2014 en 2018 ook gedaan en hebben we altijd goede en kritische reacties op ontvangen.

Mocht de informatie op de site niet hetgeen zijn wat u zoekt of mocht u over een onderwerp wat u aangaat persoonlijk contact willen met een van de fractieleden mag u natuurlijk contact met ons opnemen.

Erny, dank voor je jarenlange inzet voor onze fractie. Dank voor het bijhouden van onze website, dank voor het zo nu en dan sparren over zaken, voor de kritische noot inhoudelijk of tekstueel. DANK